Новини

MSI ПРЕДСТАВЯ НОВАТА СЕРИЯ ЛАПТОПИ SUMMIT 2-В-1, ПРОЕКТИРАНИ СПОРЕД ЗЛАТНОТО СЕЧЕНИЕ
MSI ПРЕДСТАВЯ НОВАТА СЕРИЯ ЛАПТОПИ SUMMIT 2-В-1, ПРОЕКТИРАНИ СПОРЕД ЗЛАТНОТО СЕЧЕНИЕ
23.06.2021

Първите модели лаптопи от серията MSI Summit бяха приети много добре от бизнес потребителите. Сега е време да бъдат представени новите попълнения. В стилистиката на специалния спирален ефект на златното сечение MSI разкри новите лаптопи на специалното виртуално събитие “MSIology: Determined to Succeed 2021”. Илюстрирайки перфекционизма на златното сечение, MSI показа новите представители от серията Summit, включваща отличените с “CES Innovation Awards” MSI Summit E16 Flip и MSI Pen, победителя "Best of the CES 2021" Summit E13 Flip Evo и докинг станцията MSI USB-C Docking Station Gen 2. По време на виртуалното събитие MSI демонстрира различните стилове на работа и как серията MSI Summit може да освободи потенциала на потребителите и да ускори бизнеса и продуктивността.

Можете да видите цялото виртуално събитие MSIology - Determined to Succeed 2021 на https://msi.gm/MSIology

Summit E13 Flip Evo, Summit E16 Flip – трансформиращи се лаптопи, които са най-добрите инструменти за натоварена работа

„Както е казал известният автор Артър Кларк, всяка достатъчно напреднала технология е еквивалентна на магия. Днес ставаме свидетели на новата линия MSI Summit.”, каза Iris Chuang, директор „Управление на продукти“ в MSI Notebook. Символ на естетика, гигантската спирала на златното сечение отразява духа на MSIology, който се изразява в проектирането на безупречни лаптопи за перфекционисти, които са решени да успеят.

В днешно време хората прекарват повече време в работа от разстояние и един преносим, изчерпателен и многофункционален лаптоп ще бъде идеалният инструмент в ролята на отдалечено оборудване. По време на виртуалното събитие домакинята се прехвърляше от офиса и кафенето до дома, демонстрирайки как чисто новите лаптопи от серията Summit могат безпроблемно да се впишат в работата на потребителя, социалните поводи, семейното време и различни други сценарии. Тя демонстрира, че лаптопът е станал като партньор на работното място, най-добрият приятел, с който да се забавлявате заедно или лоялен помощник, който защитава вашите данни като помага да се справите с динамичните предизвикателства на новата модерна ера. „Очаквате лаптопът да бъде изключително тънък, с висока производителност, уникален дизайн, удобен и надежден. Познайте какво, най-новите лаптопи Summit предлагат всичко това." - каза Iris Chuang.


Новата серия Summit илюстрира перфекционизма на златното сечение с екран 16:10

Когато нещата са напълно в съответствие със златното сечение, те просто изглеждат красиви! Акцентът на новите трансформиращи се лаптопи MSI Summit 2-в-1 е перфектният дизайнерски ключ "Златното сечение". За да създаде най-доброто изживяване, MSI изучава естетичните закони в математиката и природата, и илюстрира съвършенството на златното сечение.

От поставянето на логото, до дизайна на корпуса и завладяващия дисплей 16:10, MSI използва закона на златното сечение в MSI Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip и така се раждат безупречните лаптопи за перфекционисти и професионалисти. Потребителите могат да изберат 13-инчовия E13 или 16-инчовия E16 с по-голям екран според техните изисквания. Тук се случва вълшебството, когато дисплеят се разширява от съотношение 16:9 до 16:10, и предлага 10% повече видима площ, осигурявайки повече място за информация, по-малко превъртане и допълнително подобряване на производителността.

Що се отнася до шасито, Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip могат да се обръщат на 360 градуса. Трансформиращият се дизайн е адаптивен към различни сценарии. Серията Summit може да бъде най-добрият инструмент по време на конференции и събития. Лаптопът може да бъде настроен да бъде презентационен монитор или просто да се използва за преглед на материали на конференции като таблет и да се обърне в режим „палатка“, за да се превърне в бяла дъска за водене на бележки по време на групова дискусия.


Освен това, благодарение производствения процес с ЦПУ, шаситата са тънки и елегантни, но по-здрави от всякога. С уникалната технология за екструдиране на алуминий шасито Summit E13 Flip Evo осигурява висока издръжливост, а пантите могат да работят продължително години наред.

 

Серията Summit предлага 150% увеличение на производителността и ултимативно бърз трансфер на данни

Summit серията не само е приятна за окото, но и мощна по отношение на производителността. Summit E13 Flip Evo е проектиран с най-новата платформа Intel Evo, оборудвана с 11-то поколение процесор Intel® Core ™ i7, който подобрява производителността със 150%, и графика Intel® Iris® Xe, която е 4,5 пъти по-бърза от предишната генерация UHD графика.

Освен това Summit E13 Flip Evo се представя с 10% по-добре от другите лаптопи 2-в-1 от същия клас и е идеален за търсещите бързо променящи се стилове на работа. За хората, които работят отдалечено, скоростта на трансфер е ключова! Серията MSI Summit, оборудвана с PCIe Gen.4 SSD, осигурява двойна честотна лента.

В сравнение със стандартните USB интерфейси, Thunderbolt 4 осигурява четири пъти по-висока скорост. Освен това, Wi-Fi 6E значително подобрява скоростта и производителността на мрежата, благодарение на значително разширената честотна лента без смущения от други безжични устройства.

Безшумни, висококачествени видео разговори с новите технологии на MSI Summit

За да се справи с нарастващата тенденция за видео срещи, новата серия MSI Summit предлага тройна защита на уеб камерата. От индикаторната лампичка, клавишната комбинация за включване / изключване, до добре преценения физически превключвател отстрани на лаптопа, тя наистина може да защити поверителността на потребителя.

От друга страна, MSI предлага и съвети за висококачествени аудио и видео конферентни разговори. Омръзна ли ви неизбежния прекъсващ ви фонов шум като разговори и трафик, докато работите у дома или в отдалечен офис? Сега всички тези смущения могат да бъдат изключени. MSI Noise Reduction Cam позволява ограничаване на шума в сигнала и генериране на качествени изображения, и може да бъде животоспасяваща в неизбежните случаи на използване в среда със слаба светлина.

В допълнение към качеството на изображението, потребителите вече не трябва да се притесняват и от околния шум.Просто включете шумопотискането, за да отстраните незабавно всички фонови шумове, както във високоговорителите, така и в микрофона, и да елиминирате дори най-слабото фоново бръмчене, позволявайки на потребителите да се потопят в перфектната тиха и професионална атмосфера за срещи.

Носителят на CES Innovation Awards, Summit E16 Flip, е тих и мощен съюзник в работния процес

Предефинирайте работата с носителя на наградата „CES Innovation Awards“, Summit E16 Flip, върховният лаптоп за продуктивни професионалисти. Summit E16 Flip се предлага с мастилено-черно шаси със златни ръбове. Този тънък и лек лаптоп е идеален за тези, които са постоянно в движение. Нещо повече, изящният дизайн позволи на Summit E16 Flip да бъде номиниран за наградата „IF Design Award“, което със сигурност го превръща в артистична джаджа, която гордо може да бъде демонстрирана в офиса или дома, за да могат потребителите да подчертаят своя изключителен вкус.

Върхът на отличните характеристики на Summit E13 Flip Evo, Summit E16 Flip е най-новата графична карта NVIDIA. Мощният Summit E16 Flip може да се справи с по-широк спектър от взискателни задачи и създаване на съдържание, както и с 3D софтуер и различни творчески проекти. С ексклузивния нов термичен дизайн "Dynamic Cooler Boost", Summit E16 Flip работи тихо под 35 dB, дори когато процесорът е под пълно натоварване. Освен това Summit E16 Flip разполага с 4 микрофона, за да гарантира, че звукът може да бъде добре записан при висококачествени конферентни разговори. Всички тези оптимизации позволяват на потребителите да се възползват от пълния потенциал на хардуера.

MSI USB-C Docking Station Gen 2 позволява недостижима ефективност при работа

Виртуалното събитие разкри и съвети как да бъдете добре организирани в конфигурирането на офиса. Свързването на кабели в множеството портове може да създаде истинска бъркотия! Докинг станцията MSI от второ поколение помага да се намалят всички кабели само до един и да се увеличи производителността, като се свържат до три външни 4K UHD дисплея и се осигури централно място за включване на USB периферията. Тя поддържа 100-ватово зареждане. Освен това докинг станцията MSI USB-C Gen 2 може да бъде чудесно устройство в бизнес корпорациите с поддръжката на MAC адрес Pass-Through и PXE Wake-on-LAN (WOL). Това прави новата докинг станция идеална както за лична употреба, така и там, където е необходимо корпоративно ИТ управление.

Най-добрият инструмент за елита, победител в CES 2021 Innovation Awards: MSI Pen

С MSI Pen в ръка нахвърлянето на бележки или писането на лаптопа става интуитивно и лесно. Използвайки най-новата технология MPP 2.0, MSI Pen осигурява стабилен трансфер и възможно най-добрата производителност. Тя разпознава 4096 нива на натиск, което кара писането и рисуването да се появяват естествено на екрана като нарисувани с истинска писалка. По време на събитието MSI също демонстрира как MSI Pen дори може да се използва като дистанционно за управление на презентации и бяла дъска само с едно натискане. Тя е перфектно допълнение на Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip. От анотации и водене на бележки до цифрови подписи, брейнсторминг срещи или просто за рисуване за стимулиране на въображението, MSI Pen може да се превърне в най-полезния инструмент за демонстриране на увереността и опита на напредналите потребители.

 

Преносимите компютри MSI Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip са оборудвани с безпрецедентна производителност, корпоративна сигурност и изключителен 20-часов живот на батерията в гъвкав 360-градусов подвижен дизайн. Заедно с новата MSI писалка и докинг станцията от второ поколение MSI, новата серия Summit „всичко в едно“ може значително да подобри възможностите и производителността на потребителите.

Прочетете още
LG СТАРТИРА ГЛОБАЛНОТО ЛАНСИРАНЕ НА НОВАТА ГАМА ТЕЛЕВИЗОРИ ЗА 2021 Г
LG СТАРТИРА ГЛОБАЛНОТО ЛАНСИРАНЕ НА НОВАТА ГАМА ТЕЛЕВИЗОРИ ЗА 2021 Г
23.06.2021

СЕУЛ, 16 февруари 2021 г. - LG Electronics (LG) обявява глобалното лансиране на своята гама телевизори за 2021 г. с продукти, които предоставят на потребителите по-голям избор отвсякога с нови OLED, QNED Mini LED и NanoCell модели. Предлагайки изключително изживяване в сферата на домашното забавление, обширната колекция предлага по-широка гама от размери на екрана от най-компактните 43 инча до новите на пазара 83 инча и впечатляващите 88 инча, предлагайки LG телевизори, подходящи за всеки размер стая и за нуждите на всеки потребител.

LG OLED телевизорите за 2021 г. (серии Z1, G1, C1, B1, A1) разполагат със самоосветяващи се панели, които създават изключително ясно, ултрареалистично качество на картината и плавно, естествено движение, както и поразително тънък дизайн, допълващ всеки декор. Всички модели от серията G1 се отличават с новата OLED evo технология, следващата стъпка в еволюцията на OLED телевизорите, която осигурява по-добра осветеност за по-висока яркост и кристални изображения с невероятна яснота, детайли и реализъм. Серията C1, най-популярната гама сред LG OLED телевизорите, предлага най-много опции за размер на екрана, за да отговори на различни пространства и изисквания от страна на потребителите, започвайки с компактните 48-инчови модели и достигайки до огромните 83-инчови телевизори. За клиентите, които търсят още по-пленителни модели в света на OLED, серията LG B1 и A1 е сред най-подходящите за тях.

 

Вълнуващо допълнение към новата линия за 2021 г. са QNED Mini LED телевизорите, които извеждат качеството на LCD телевизора на следващо ниво. Предлагани в набор от 8K (модели QNED99, QNED95), 4K (модели QNED90, QNED85) и 4K опции, тези телевизори използват технологията Quantum Dot NanoCell на LG и Mini LED подсветка за постигане на по-дълбоки черни тонове, по-живи, точни цветове и по-голям контраст в сравнение с конвенционалните LCD телевизори.

LG QNED Mini LED моделът поставя нов стандарт в категорията LCD телевизори, позволявайки на потребителите да се насладят на отлично HDR качество на изображението и много по-завладяващо изживяване, благодарение на комбинираната мощност на новата технология NanoCell Plus и квантовата точка за постигане на подобрени червени и зелени цветове, докато синята дължина на вълната се излъчва чрез LED.

От цялата гама телевизори LG за 2021 г., новите предложения на NanoCell 8K и 4K предлагат най-голям брой опции с широк избор от 8K (модели NANO99, NANO 95) и 4K (модели NANO90, NANO85, NANO80, NANO77, NANO75). Всички модели се отличават с технологията на дисплея LG NanoCell, използваща наночастици за филтриране на цветни нюанси, която предлага реалистични изображения, потапящи зрителя в любимите му филми, спортове и предавания.

 

Освен превъзходно качество на картината, всички премиум телевизори на LG за 2021 г. предлагат и завладяващо изживяване при забавлението у дома чрез съвместимост с най-новите стандарти и формати на съдържание, както и нови функции, които добавят диференцирана стойност. С поддръжката на Dolby Vision IQ, Dolby Atmos®, HDR10 PRO и Filmmaker Mode ™, тазгодишните телевизори карат най-новите филми, телевизионни сериали и документални филми да оживяват чрез картина и звук с най-високо качество.

Нещо повече, международната агенция за тестване на продукти Intertek е сертифицирала LG OLED телевизорите като притежаващи 100 процента точност на цветовете, което издига зрителите до ново ниво.1 А за максимален комфорт, телевизорите LG OLED препазват очите, благодарение на сертификацията за ниски нива на синя светлина от TÜV Rheinland и сертификацията за липса на трептене от Underwriters Laboratories.

Подобрявайки първокласното гейминг изживяване, характерно за LG телевизорите, новият Game Optimizer автоматично прилага най-добрите настройки на картината според типа игра, избрана от потребителя: шутър от първо лице, ролева игра или стратегия в реално време. А феновете на спорта ще бъдат по-улеснени отвсякога при гледането на любимите си първенства и отбори на LG телевизорите със Sports Alert, докато OLED Motion Pro показва всеки вълнуващ момент и ключови фази от играта с невероятна яснота. С Bluetooth Surround Ready, телевизорите LG могат безжично да се свързват с множество Bluetooth високоговорители, за да доставят мощни нюансирани тонове, които прецизно пресъздават всеки звук, за да предложат усещането, че сте на стадиона.

Всеки модел от гамата телевизори на LG от 2021 г. поддържа усъвършенстваната функция HDMI 2.1, подобрен аудио връщащ канал (eARC), който опростява процеса на свързване на телевизора със система, като същевременно оптимизира звука. Поддържа се и автоматичен режим с ниска латентност (ALLM), който осигурява безпроблемни игри и гледане без забавяне. Някои модели телевизори LG поддържат и редица други функции на HDMI 2.1.

При повечето от тазгодишните телевизори е имплементиран най-новият интелигентен процесор на LG α (Alpha) 9 Gen 4 AI.2 Той повишава производителността на мащабиране, за да направи съдържанието с всякакво качество да изглежда ясно и детайлно на екраните с висока разделителна способност при новите телевизори. Α9 Gen 4 допълнително оптимизира визуалната продукция, като нанася прецизни корекции в съответствие с количеството светлина във всяка сцена, жанра на възпроизвеждане на съдържание и обкръжаващите условия в средата на гледане.

Качеството на картината се подобрява допълнително с LG AI Picture Pro, който разпознава обектите на екрана и ги обработва независимо, за да придаде триизмерност и дълбочина на всяка сцена. Освен това, AI Sound Pro комбинира двуканален звук към виртуален 5.1.2 съраунд, докато автоматичното изравняване на силата на звука осигурява постоянни тонове при превключване между канали или приложения за стрийминг.

Потребителското изживяване, предлагано от най-новите телевизори на LG, сега е по-добро отвсякога благодарение на webOS 6.0, най-новата версия на интуитивната платформа за смарт телевизия на компанията. Преработен и усъвършенстван за 2021 г., новият потребителски интерфейс на webOS осигурява по-бърз достъп до приложения, както и по-лесно откриване на съдържание с фино настроени персонализирани препоръки. А преработеното дистанционно Magic Remote има специални бързи бутони за популярни доставчици на съдържание, което позволява на потребителите да преминат към любимите си услуги само с една бърза стъпка.

 

Новите модели телевизори ще бъдат достъпни, при партньорите на Поликомп, в началото на второто тримесечие на 2021.

Прочетете още
ИЗВИТИЯ ЕКРАН НА BENQ MOBIUZ EX3415R ПОДОБРЯВА SIMRACING ИЗЖИВЯВАНЕТО
ИЗВИТИЯ ЕКРАН НА BENQ MOBIUZ EX3415R ПОДОБРЯВА SIMRACING ИЗЖИВЯВАНЕТО
16.06.2021

Айндховен, 6 март 2021 – BenQ, експертът в дисплеите, разширява своето портфолио от MOBIUZ гейминг серията с EX3415R, 34“ извит дисплей с 21:9 формат. Извитият монитор с 1900R радиус на извивката и 3440х1440 разделителна способност, бързо потапя зрителите в света на игрите. MOBIUZ EX3415R е идеален за SimRacing, както и за FPS и обикновен гейминг. Богатият звук, на вградената treVolo звукова система, осигуряват правилна акустика.

Монитор за SimRacing, който пленява със своите технически характеристики

Със 144Hz честота на опресняване, новият геймърски монитор елиминира насичането и артефактите. Освен това EX3415R впечатлява с многобройните си функции, които ще накарат сърцата на геймърите да бият по-бързо, като невероятно бързото време за реакция, от 1ms MPRT (Moving Picture Response Time), Black eQualizer (за по-добра видимост на останалите играчи в тъмни сцени или цветни области), Color Vibrance ( за корекции на цветовете в играта, които ще улесняват видимостта на противниците ви) и AMD FreeSync ™ Premium за плавно гейминг изживяване, без насичане. HDRi допълнително оптимизира цветовете и контраста на EX3415R, позволявайки детайлите да се изобразяват по-ясно. Специално проектираният състезателен режим ви предлага изключително състезателно изживяване, с ясни гледки.

Впечатляващият звук, от вградената treVolo звукова система, потапя играча в екшъна. Винаги ще знаете къде се намират противниците ви, което прави новия MOBIUZ EX3415R напълно подходящ за епични приключения. Двата 2.1-канални високоговорителя, от вградената treVolo звукова система (2x2W високоговорители и 5W суббуфер), разполагат с пет персонализирани звукови режима за FPS, състезателни и спортни игри. DSP (цифров сигнален процесор) и високоговорителите ви предлагат богат звук с ясно диференцирани честоти. Извитият дизайн на екрана допълнително подобрява звуковото изживяване и подпомага да се насладите на завладяващо гейминг приключение.

Допълнително пространство за игри

Визуалното разделяне на част от екрана за коментари, гледане на обяснения за игри в YouTube или за достъп до Twitch, може да се активира чрез натискане на бутона за разделен екран. Включеното дистанционно управление улеснява използване на извития дисплей, позволявайки на потребителите лесно да превключват между различни прозорци и да регулират игровите и звукови режими, от всяко място в стаята.

Удобно гейминг изживяване

 

За максимално удобно гейминг изживяване, MOBIUZ EX3415R може да се регулира по височина и наклон, както и да се завърта настрани, за да отговаря най-добре на позицията, в която предпочитате да седите. MOBIUZ EX3415R също така е съвместим с професионални платформи за SimRacing. Новият модел идва с доказаните EyeCare функции, на BenQ, които предпазват очите ви от преждевременна умора, дори по време на дълги игрови сесии. TÜV Rheinland удостоверява, че EX3415R има Flicker-Free™ и Low Blue Light технологии, което значително подобрява визуалното изживяване за потребителя. В допълнение към тях, Brightness Intelligence Plus технологията, на BenQ, автоматично регулира яркостта на екрана, в зависимост от околната светлина.

Прочетете още
MSI ПРЕДСТАВИ НОВИ ГЕЙМЪРСКИ ЛАПТОПИ И ПРЕНОСИМИ БИЗНЕС МОДЕЛИ ОТ ЛИНИЯТА CREATOR
MSI ПРЕДСТАВИ НОВИ ГЕЙМЪРСКИ ЛАПТОПИ И ПРЕНОСИМИ БИЗНЕС МОДЕЛИ ОТ ЛИНИЯТА CREATOR
16.06.2021

Тайпе, Тайван, 12-ти май, 2021 г. - MSI, водещият производител на бизнес, дизайнерски и геймърски технологични продукти, с гордост обяви своята нова линия от лаптопи, захранвани от най-новото 11-то поколение Intel® Gen H процесори и NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 графика. Давайки повече пространство за работа на дизайнерите, MSI с ентусиазъм материализира концепцията, където дизайнът е връзката между мечтата и създаденото, на виртуалното събитие “Tech Meets Aesthetic”. Новите лаптопи продължават тренда на MSI да произвежда мощни машини от висок клас с естетични детайли, които подобряват потребителското преживяване и освобождават геймърския и творческия дух.


30% по-висока производителност в сравнение с предишните модели и високоскоростни PCIe Gen4, Thunderbolt 4 и Wi-Fi 6E интерфейси подчертават прогреса на новите модели. За геймърските си линии MSI предлага ексклузивни функции като дискретен графичен режим за подобряване на графичната производителност, а MSI Center позволява на потребителите да овърклокват графичния процесор с лекота.
Новата серия Creator на MSI включва подобрени характеристики като True Pixel QHD+ и Mini LED дисплеи. MSI обнови и своето високо оценявано геймърско портфолио, включително моделите GE Raider, GP Leopard и GS Stealth. Новите линии Pulse GL, Sword и Katana GF включват изображения, създадени от международни графични дизайнери и допълват гамата лаптопи.

Технологията среща естетиката: Дизайн от следващо ниво за серията Content Creation

Creator Z16, Creator M16

Новият модел Creator Z16 е със съотношение на дисплея 16:10 с тънки рамки и е вдъхновен от Златното сечение за по-добри ъгли на видимост и подобрена продуктивност. Тънкото алуминиево шаси, произведено с ЦПУ машини в цвят Лунно сиво, добавя подчертан стил, докато дисплеят True Pixel с резолюция до QHD+ и 100% DCI-P3 цветово покритие отговаря на нуждите на дизайнери и създатели на дигиталнo съдържание. Най-тънките вентилаторни перки в света с остри ръбове и дебелина само 0,1 мм и ексклузивната технология MSI Cooler Boost гарантират оптимално разпределение на топлината за най-добро преживяване при работа с натоварващи архитектурни приложения.

Creator M16 е с QHD+ True Pixel дисплей и много добър набор от опции за творците любители, които предпочитат по-лека версия на топ оборудвания Creator Z16.

 

Creator 17

Новият препроектиран Creator 17 предлага жив Mini LED дисплей с AUO AmLED технология и 1,000 нита яркост за по-добър цветови обхват. Той е изпълнен изцяло в черно алуминиево шаси с текстура пясъчна шлифовка.

 

Върховна мощ – GE76/66 Raider

Новата линия от геймърски лаптопи на MSI започва с ъпгрейда на водещата серия GE Raider. GE76 и GE66 Raider запазват мистичната научно-фантастична светлинна лента, но вече разполагат с Wi-Fi 6E и NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 графика с максималната графична мощност до 165W за екстремно представяне в игрите. Дисплеи до 360Hz или QHD 240Hz повишават скоростта в игрите, докато технологията MSI Cooler Boost 5 поддържа системата стабилна.


Роден за производителност – GP76/66 Leopard

За тези, които имат нужда от производителност на ниво за работа и игра, или дори за инженерни приложения, серията GP Leopard също получава ъпгрейд до NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 графика и най-новите процесори Intel® Core™ i7 от 11-то поколение.

Тънки & изтънчени – GS76/66 Stealth

Награждаваната серия Stealth се завръща и предлага лека геймърска мощ за активните потребители. Освен GPU и CPU ъпгрейдите, GS76 Stealth вече е със сребрист дизайн на пантите, подобрен живот на батерията и нов панел с до QHD резолюция и 240 Hz за по-добро визуално представяне. Говорителите Dynaudio подобряват удоволствието при слушане на музика. Серията GS Stealth е идеалният портативен партньор за игри и работа.

 

 Обещаващи илюстратори показват таланта си при създаването на Pulse GL, Sword и Katana GF

Пулсираща мощ – Pulse GL76/66


С ново изображение на Maarten Verhoeven, световен ZBrush шампион за 2018 г., MSI разкрива новите лаптопи GL66 и GL76 Pulse. Verhoeven специално проектира титаниевото шаси, вдъхновено от пулсиращата енергия на драконовата армия, за да подобри издръжливостта и гъвкавостта. Лаптопите използват NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 графика с препроектирани топлинни тръби и интегрирана термопаста MSI, както и увеличен въздушен поток за поддържане на по-ниски температури. Отделен цифров блок допълва потребителското преживяване.

Изострете играта си - Sword 17/15, Katana GF76/66


Вдъхновени от внезапната сила, новите серии Sword и Katana GF идват с графики, създадени от японския илюстратор Tsuyoshi Nagano, който се отличава с работата си в серията от игри “Romance of the Three Kingdoms”. MSI Sword 17, Sword 15, Katana GF76 и GF66 са създадени да вдъхновяват. Захранвани от графика NVIDIA® GeForce RTX™ 3060, те разполагат с отделни цифрови блокове на клавиатурата, дори при най-малкия 15-инчов вариант. Лаптопите Sword и Katana GF са повече от геймърски конфигурации от начално ниво; те са вашият пръв партньор при дългите битки във виртуалния свят.

С подновен фокус върху пазарите на лаптопи за създаване и бизнес, новата линия от преносими машини на MSI отразява посвещаването на марката на артистичността във всичките й форми. MSI не само дава производителност, но и демонстрира нов дизайн, който отговаря на потребителските изисквания.

 

Независимо дали става дума за нощна геймърска сесия, работа през деня в офиса или креативни задачи навсякъде, MSI е амбицирана да разшири своята територия и да подобри ежедневната работа на всеки потребител.

Прочетете още
ПЕЧАТАЙТЕ НА НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ MEGATANK ПРИНТЕРИ – КЪДЕТО КАЧЕСТВОТО СРЕЩА КОЛИЧЕСТВОТО
ПЕЧАТАЙТЕ НА НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ MEGATANK ПРИНТЕРИ – КЪДЕТО КАЧЕСТВОТО СРЕЩА КОЛИЧЕСТВОТО
16.06.2021

София, България  – Canon Europe обявява разширяването на своята гама от цветни принтери с презареждаеми резервоари с мастило - MegaTank, с два нови принтера, предназначени за висококачествен печат на снимки в голям обем – мултифункционалното утройство PIXMA G640 и принтерът PIXMA G540. С печатаща глава FINE и набор от шест мастила на багрилна основа ChromaLife 100, тези модели произвеждат ярки и наситени разпечатки, с които всеки фотолюбител би се гордял. В комбинация с MegaTank бутилките с мастило, които позволяват печат с голям капацитет, лесна поддръжка и подобрена съвместимост с типове хартия, това е идеалното решение за малки бизнеси и магазини за фотопечат, които трябва да отговорят на големите изисквания на клиента.

Високо качество, наситени разпечатки върху всякаква медия


Придавайки на услугите за фотопечат конкурентно предимство, PIXMA G640 и G540 използват шест мастила на багрилна основа, включително две нови специални червено и сиво мастила за по-широка цветова гама, създавайки по-дълбоки сенчести области и по-богати цветове за ярки снимки със силен контраст. И двата модела използват технология за печатаща глава FINE за по-добро качество на печат, което намалява зърнестостта и създава богати цветове.

С уеднаквяването на цветовете при различните типове носители, от двустранна матова до конвенционална гланцирана и полу-гланцова хартия, потребителите получават висококачествени отпечатъци върху всякакви медии, за всяка разпечатка. Любителите на фотографията, които искат да разгърнат своята креативност, могат да отпечатват снимки без бели полета до размер А4 и да избират от редица видове носители, като Canon Magnetic Photo paper за печат на магнити за хладилник или Restickable Photo paper за декориране.


Печат на снимки в голям обем


Създадени да отговорят на изискванията за голям обем на печат в магазините за фотопечат, най-новите мастилено-струйни принтери Canon разполагат с бутилки с мастило MegaTank, които осигуряват невероятно висока производителност. Един комплект бутилки може да отпечата около 3800 отпечатъци от 4х6 снимки, което означава по-малко зареждане на бутилки и намалени разходи, така че фирмите да могат да печатат с увереност. В съчетание с възможността за отпечатване на снимка 4x6 за по-малко от 47 секунди и задна тава за подаване на до 100 листа за непрекъснат печат, тези модели увеличават производителността и представляват основен инструмент за бизнесите, които трябва да отговорят бързо на изискванията за печат.

Лесен за използване и поддръжка


С полезни допълнения като възможност за лесна смяна на печатаща глава FINE и касета за поддръжка, PIXMA G640 и G540 улесняват потребителите сами да поддържат устройството и да не се налага устройството да стои в сервиз. Спестявайки време и усилия, бутилките с мастило MegaTank са създадени така, че да се избегнат грешки и да се използват минимални усилия за пълнене.

Проектирани с мисъл за ефективност, тези принтери автоматично пестят енергия с удобната функция за автоматично изключване - Auto Power On / Off, докато двулинейният LCD дисплей улеснява управлението на настройките и заданията на принтера. Canon PIXMA G640 и G540 предлагат Wi-Fi свързаност, така че любителите на фотографията могат безжично да свързват своите компютри, камери и смарт устройства и да отпечатват любимите си снимки директно, чрез приложението Canon PRINT, Mopria за Android или Apple AirPrint.

Основни характеристики на PIXMA G640 и G540:

 

  • Бърз печат – 47 сек. за 4х6 инч. снимки;
  • Лесни за пълнене, с високопроизводителни MegaTank мастила, с капацитет за до 3800 4х6 инч. разпечатки с един комплект мастила;
  • Лесна за смяна касета за поддръжка, за да минимализира времето прекарано в сервиз;
  • Съвместими с голям набор от видове медии, включително магнитна, презалепяща се, трансферна, двустранно матова и други фотохартии.
Прочетете още

Актуални продукти

Optichno-ustroystvo-Lenovo-ThinkPad-Ultraslim-USB-D-LENOVO-4XA0E97775
0 ревюта

Оптично устройство Lenovo ThinkPad Ultraslim USB DVD Burner

Кат.# LENOVO-4XA0E97775
Наличен
105.56 лв.
Добави
Aksesoar-Cisco-Power-Injector-802-3af-for-AP-160-CISCO-AIR-PWRINJ5-
0 ревюта

Аксесоар Cisco Power Injector (802.3af) for AP 1600 2600 and 3600 w/o mod

Кат.# CISCO-AIR-PWRINJ5=
Наличен
147.87 лв.
(28%)
106.48 лв.
Добави
28%
Pisalka-za-tablet-i-smartfon-Surface-Pro-Pen-Ice-B-MICROSOFT-EYU-00054
0 ревюта

Писалка за таблет и смартфон Surface Pro Pen Ice Blue

Кат.# MICROSOFT-EYU-00054
Наличен
203.20 лв.
(21%)
160.37 лв.
Добави
21%
Kamera-D-Link-Full-HD-Outdoor-Wi-Fi-Camera-D-LINK-DCS-8302LH
0 ревюта

Камера D-Link Full HD Outdoor Wi-Fi Camera

Кат.# D-LINK-DCS-8302LH
Наличен
287.11 лв.
(28%)
208.13 лв.
Добави
28%
Ruter-D-Link-AX5400-Wi-Fi-6-Router-D-LINK-DIR-X5460
0 ревюта

Рутер D-Link AX5400 Wi-Fi 6 Router

Кат.# D-LINK-DIR-X5460
Наличен
474.99 лв.
(12%)
415.95 лв.
Добави
12%
Slushalki-Microsoft-Surface-Headphones-2-Gray-MICROSOFT-QXL-00022
0 ревюта

Слушалки Microsoft Surface Headphones 2 Gray Microsoft Surface Headphones 2 Gray

Кат.# MICROSOFT-QXL-00022
Наличен
509.47 лв.
(6%)
480.26 лв.
Добави
6%
Lazeren-printer-HP-LaserJet-Pro-M404n-Printer-HP-W1A52A
0 ревюта

Лазерен принтер HP LaserJet Pro M404n Printer

Кат.# HP-W1A52A
Наличен
582.11 лв.
(19%)
473.12 лв.
Добави
19%
Pamet-HPE-16GB-1x16GB-Single-Rank-x4-DDR4-2933-C-HPE-P00920-B21
0 ревюта

Памет HPE 16GB (1x16GB) Single Rank x4 DDR4-2933 CAS-21-21-21 Registered Smart Memory Kit

Кат.# HPE-P00920-B21
Наличен
596.36 лв.
(28%)
429.12 лв.
Добави
28%
Tvard-disk-Samsung-SSD-860-PRO-1TB-Int-2-5-SATA-SAMSUNG-MZ-76P1T0B-EU
0 ревюта

Твърд диск Samsung SSD 860 PRO 1TB Int. 2.5" SATA

Кат.# SAMSUNG-MZ-76P1T0B-EU
Наличен
605.42 лв.
(23%)
466.92 лв.
Добави
23%
Neprekasvaem-TZI-APC-Power-Saving-Back-UPS-Pro-120-APC-BR1200G-GR
0 ревюта

Непрекъсваем ТЗИ APC Power-Saving Back-UPS Pro 1200, 230V, Schuko

Кат.# APC-BR1200G-GR
Наличен
846.77 лв.
(8%)
777.86 лв.
Добави
8%
Komutator-Cisco-CBS250-Smart-24-port-GE-4x10G-SFP-CISCO-CBS250-24T-4X-EU
0 ревюта

Комутатор Cisco CBS250 Smart 24-port GE, 4x10G SFP+

Кат.# CISCO-CBS250-24T-4X-EU
Наличен
1012.77 лв.
(1%)
1002.10 лв.
Добави
1%
Zashtitna-stena-Cisco-ASA-5506-X-with-FirePOWER-Serv-CISCO-ASA5506-K9
0 ревюта

Защитна стена Cisco ASA 5506-X with FirePOWER Services 8GE AC 3DES/AES

Кат.# CISCO-ASA5506-K9
Наличен
1313.64 лв.
(34%)
867.93 лв.
Добави
34%
Sarvar-HPE-ML30-G10-E-2224-16GB-U-S100i-4LFF-HPE-P16928-421
0 ревюта

Сървър HPE ML30 G10, E-2224, 16GB-U, S100i, 4LFF, 350W

Кат.# HPE-P16928-421
Наличен
1935.03 лв.
(15%)
1653.51 лв.
Добави
15%
Tablet-Apple-11-inch-iPad-Pro-2nd-Cellular-256GB-APPLE-MXE52HC-A
0 ревюта

Таблет Apple 11-inch iPad Pro (2nd) Cellular 256GB

Кат.# APPLE-MXE52HC-A
Наличен
2410.32 лв.
(3%)
2347.28 лв.
Добави
3%